Je bekijkt nu SKINCARE KICKSTART

SKINCARE KICKSTART

Ik begrijp het helemaal, deze hele situatie lijkt uit de hand gelopen, surreëel zelfs. Al een maand zitten we ‘binnen’. De goede moed die we misschien hadden in het begin lijkt stilaan op te geraken. Mooi weer dit weekend, even lekker genieten. En dan is er weer zo een grijze maandag van binnen zitten, thuiswerken/gaan werken, maar het voelt toch zo anders. De dagen lopen zo door elkaar heen. Is het ochtend of middag? Welke dag zijn we nu? Je begint het te merken aan jezelf. Je hebt minder ‘goesting’ om voor jezelf en je huid te zorgen. That’s were I come in!!

Ik zal even voor mezelf spreken. Ik heb soms (om maar niet te zeggen vaak) een schop onder m’n gat nodig (Je kan ook netjes duwtje in de rug zeggen, maar het klinkt naar mijn mening te zacht voor wat ik nodig heb). Ik heb meer dan vaak fantastische doelen, top ideeën, ik maak ‘to do’ lijstjes, wil er helemaal invliegen en dan…. Ja, dan besef ik vaak dat ik onvoorbereid begonnen ben. Story of my life. Wat gaat er telkens mis met die goede skincare plannen?

  1. Ik ben niet voorbereid, zowel mentaal als praktisch het juiste ‘materiaal’ niet in huis

  2. Ik heb niet de ‘obstakels’ bekeken. Door me hierop voor te bereiden zou ik het iets langer volhouden

  3. Ik verlies de motivatie, vaak omdat deze al niet de juiste motivatie was om mee te beginnen.

Herkenbaar? Dan zijn we vast en zeker een match. Ik kan je helpen aan het juiste (lees op maat gemaakte) materiaal, ik kan je door alle obstakels heen loodsen en ik kan je een ‘schop onder uw gat’ geven wanneer nodig. Ik heb voor jou een actieplan opgesteld.

Let’s do this

Aangezien ‘just do it’ al is ingenomen en ik nog op zoek ben naar een leuke naam (tips zijn welkom). Wat ga ik concreet voor je doen? Samen gaan we videobellen. We gaan even door je huidige routine (no shame als je enkel water gebruikt) zodat ik je de huid-’ergernissen’ die je me nadien vertelt kan uitleggen. Het maakt helemaal niet uit of je een skincare beginner bent of je al een routine hebt. Ik kan je zowieso helpen met mijn ervaring. Weet je niet hoe je juist reinigt? Ik leg het je uit! Weet je niet hoe een juiste dagcrème te kiezen? Ik help je! Hoe lang mag je hiervoor rekenen? Een half uurtje.

Alright Keshia, what’s next? Ik geef je tips en tricks om je huidconditie te verbeteren. Ik geef je advies over de producten die je huid nodig heeft en bestel deze voor je. Alles wordt netjes en contactloos geleverd door de post of mezelf. Easy peasy! Zijn we klaar? Oh nee, we zijn zeker niet klaar. Ik leg je uit hoe je alles gebruikt (obstakels) en waarom je het gebruikt (motivatie). Ik ben bereikbaar voor al je ‘skin’-vragen en zal je regelmatig, ja echt wel, een schop onder je gat geven.

“Alright Keshia, what’s next? Ik geef je tips en tricks om je huidconditie te verbeteren. Ik geef je advies over de producten die je huid nodig heeft en bestel deze voor je. Alles wordt netjes en contactloos geleverd door de post of mezelf. Easy peasy! ”

Soms zoek je zo lang zelf (Google) naar de juiste oplossingen, terwijl je ook heel makkelijk professioneel advies kan krijgen. Dus als ik jou was, neem de kans die je nu hebt. Draai deze grijze dag om, weet eindelijk waar je probleem vandaan komt, heb eindelijk de juiste producten in je badkamer staan en zie eindelijk resultaat!

Mailen kan je via de ‘afspraken’ knop hier op de website, een berichtje via Instagram of Whatsapp. Ik heb er al helemaal zin in! Ik kan niet wachten jullie te helpen.

Tot snel!